Juleavslutning 2019

23 damer møttes til juleavslutning tirsdag 10.desember på Barmanhaugen.

Soroptimistdamene hadde pyntet seg for kvelden. Noen var til og med kledd i kreasjoner som var kjøpt på det vellykkede kjolesalget vi holdt i november. Egen komité stod for pynting av   bordet og maten, et smakfullt koldtbord, samt velkomstdrikk. Ingri ønsket velkommen og gikk deretter gjennom det formelle programmet. Hun takket alle som hadde bidradd til å skape en vellykket kveld og oppsummerte alt Kristiansund Soroptimistklubb hadde gjort i år. Det var faktisk ganske mye.  Under måltidet ble det pratet om løst og fast og jeg har inntrykk av at alle hygget seg. Randi N leste et par koselige vers fra Alf Prøysens samlinger.

Etter det flotte koldtbordet, ble det servert kaffe og sjokoladekake. Det ble trekning av gevinster som vi hadde solgt lodd på, både internt og ute på kjøpesentre. For anledningen hadde vi fått låne en trekkemaskin hos politiet. Spenningen var stor mens trekning pågikk. Vi har fått inn en del penger både fra kjolesalg og fra loddsalg. Inntektene blir fordelt både lokalt til Bunadsgeriljaen og sentralt til Utdanningsfondet.

Tilslutt var det intern loddtrekning med masse gevinster og mye moro i den forbindelse. Så sang vi "Deilig er jorden" før vi ønsket hverandre "God jul".

Trekning av loddsalget ble også foretatt på julemøtet.

Resultat:

Dukke med vogge, bunad og klær: Åse Indergård

Klippfisk-kasse: Ragnhild Lindløkken

Gavekort Mega: Sylvia Bruseth

Barnestol:Mariette Glas

Geriljanål: Jøran Storseter

Bunadsgeriljabilde: Einar Meinseth

 

 

Klikk på bildene nedenfor for å se dem i større format, samt klikk på pil til høyre for å svitsje fra bilde til bilde.