Loddsalg og digitalt julemøte

Blide damer er ferdig med loddsalg etter ei uke på Alti Futura og ei uke på Alti Storkaia brygge. Mange fine gevinster! Bl.a. klippfisk med tilbehør for bacalao, et flott saueskinn, dukke med masse klær og garderobe, samt nydelig vugge, en gyngestol (donert av en flink treskjærer) og et nydelig oljemaleri (donert av kunstneren). Inntektene av loddsalget går i år til det lokale krisesentret. I tillegg har vi planlagt julesalg av hjemmelagede produkter og håndarbeide,

Soroptimistklubben fikk i år inn endel penger etter loddsalget. 1.desember stilte vi i digitalt julemøte. Her var det mange julepyntede damer og noen hadde også noe godt i glasset. Alle fortalte om en spesiell jul, både fra barndommen og fra voksen alder. Trine leste julefortelling. Underveis ble vi overrasket av at unionspresidenten kom inn og hilste på oss via zoom. 

Hilde leste opp de heldige vinnerne av de flotte gevinstene vi hadde på juleutlodningen. 

Vi avsluttet møtet med å synge "Deilig er jorden".

Mandag 7.12. overleveres en pengegave til det lokale krisesentret. Moldova vil også få støtte.

 

Mandag 7.desember 2020 dro Lisbeth og Åse til Krisesentret i Kristiansund for å overrekke en gavesjekk på kr. 15000,-. Klubben hadde bestemt at endel av inntektene etter loddsalget i år skulle gå til det lokale krisesentret. Disse utfører en viktig samfunnsoppgave. Vi fikk høre litt om den jobben de utfører, hvor mange ansatte de er og hvordan de forsøker å skape trygghet og et slags familieliv for beboere. Daglig leder Carina Ellingvåg tok imot sjekken og sa at hun var veldig takknemlig for gaven. Den kommer godt med, spesielt nå før jul. 

 

 

Siri og Åse startet loddsalget på Futura
Inger selger lodd på Futura
Rannei og Ingrid under loddsalget på Storkaia brygge
Torild sammen med kunstneren som donerte det flotte oljemaleriet.
Digitalt julemøte fungerer faktisk. Vi fikk også besøk av Randi unionspresident. Koselig!
Daglig leder for Krisesentret med gaven, her sammen med Lisbeth fra Soroptimistene
Den flotte "gavesjekken" som Ingrid har laget