Sommeravslutning tirsdag 9.juni 2020

Sommermøte 2020. I år var vi så heldig å bli invitert til å avslutte for sommeren - hjemme hos Rannei. Hun har en stor og velstelt hage og mye plass, slik at vi kunne sitte med passe avstand. Tusen takk til Rannei! Soroptimistene var for anledningen kledd i hatt og i løpet av kvelden skulle den flotteste hatten kåres.

President Ingri ønsket velkommen og tente deretter lys og gikk gjennom appellen. Hun benyttet også anledningen ved å takke Rannei for at hun stilte hus og hage til disposisjon for oss. 

Deretter spiste vi mens praten gikk rundt bordene. Etter maten delte Ingri ut en qvis  som hadde relevans til Soroptimistene. 

Så var det tid for å stemme på den flotteste hatten. Kari eide den flotte hatten som ble vinner og fikk premie av Ingri.

Åse skal holde IT-kurs og benyttet anledningen til å informere litt om kurset. Det består av tre moduler og 1.modul starter allerede torsdag 18.juni.

Siri fyller snart halvrundt år og fikk overrakt blomster av Ingri.

Etter hvert ble det tid for loddtrekning, med mange flotte gevinster. Flere av de som ikke hadde vunnet, fikk trøstepremie av Eva. Trøstepremier var mange, spennende bøker.

Kvelden gikk fort og så var det tid for å bryte opp. Takk for en hyggelig kveld og god sommer!

Åse

 

 

 

 

 

Ingri ønsker velkommen, tenner lys og takker Rannei for innbydelsen!
Loddtrekning og utdeling av gevinster.
Siri fyller snart halvrundt år og får blomster av klubben, overrakt av Ingri
QVIS hadde vi også
Mange flotte hatter, men Karis hatt ble kåret til den flotteste og premie vanket!